Het is stil op de website. Dat komt vooral omdat het de laatste tijd mooi weer is, en het vooral in de tuin zoemen van de werkzaamheden.  Maar dat wil niet zeggen dat er achter de schermen niks meer gebeurt! We zijn druk bezig met het zoeken van nuttige bestedingen van de subsidies, en daar zijn de laatste tijd flinke meters mee ga maakt. Tijd dus voor een update, en een oproep:

Klussers gezocht!klussers gezocht

Er staan binnenkort meerdere klusavonturen op de rol. Daarvoor zoeken we enthousiastelingen met minstens 1 rechterhand. Er hebben zich al meerdere mensen als vrijwilliger voor het klussen aangemeld, dit is je kans om in actie te komen! Je kan je melden via de mail of komende week langskomen op de tuin voor meer informatie. Morgen(dinsdag) op de vaste tuinavond en woensdagmiddag is er tijdens de openingstijden iemand aanwezig om de plannen toe te lichten! Ook nieuwe klusvrijwilligers zijn van harte welkom, kijk eens op de contactpagina om je aan te melden!

Tuinhuisje

Er is een tuinhuisje aangeschaft voor de opslag van materialen en gereedschap op het terrein. Dit tuinhuisje moet in elkaar worden gezet. Kom je hierbij helpen?

Egaliseren en tegelen

Voor het tuinhuisje en het al gebouwde speelhuisje moet een vlakke betegelde ondergrond komen, zodat het spul mooi lang meegaat. Wie heeft er gouden tegelhandjes?

Pizzaoven bouwen

Er is budget vrijgemaakt voor een steenoven (zo’n mooi fancy pizzading). Steenovens zijn kant en klaar te koop, maar kunnen ook zelf gemaakt worden. Bovendien zullen ze op een stevige basis moeten staan. Wie kan/wil er een onderbouw, en wellicht zelfs een steenoven bouwen?

Speeltoestellen bouwen

Waarschijnlijk kunnen we op korte termijn een of meer speeltoestellen aanschaffen. Zelf in elkaar zetten scheelt aanzienlijk op de prijs, en we lopen niet over van het geld. Dat levert dus een mooie besparing op. Welke rechterhandjes willen hier graag een boutje en moertje aan bijdragen?

Beitsen

Ons prachtige speelhuisje mag natuurlijk in de beits, om ‘m te beschermen tegen de elementen. Wie is er handig met een kwast en een roller?

Vingerverven

Zo’n prachtig tuinhuisje en speelhuisje mag voorzien worden van een persoonlijke touch. En aangezien de kinderen een belangrijke rol vervullen in de tuin zoeken we een of meerdere mensen die met de kinderen de huisjes leuk willen versieren. Echt iets voor jou? Laat het dan weten!