IMG_7868Nu de Buurttuin elke woensdagmiddag, donderdagavond en zaterdagmiddag open is, mogen we steeds meer bezoekers ontvangen. Onze kleine gasten staan met mooi weer vaak al klaar bij de poort en zijn dol op de zandbak en de schommel. Maar langzaam aan zien we ook steeds meer volwassenen binnen komen. Ze vragen naar onze activiteiten, kijken even rond en als het even kan geven we de mensen een rondleiding.

Afgelopen zaterdag hadden we een heel bijzondere gast. Deze meneer is onze buurman en woont bij Raffy. Zijn familie komt iedere week op bezoek. De afgelopen twee jaar waren ze vaak langs de tuin gelopen en hebben het zien groeien. Vorige week kwam een van hen al kijken naar de loopeenden. Zaterdag was het tijd voor een wat langer bezoek. Daarbij kwam ook Blacky, een van onze loopeenden even kennis maken met meneer. Een half uurtje zat hij heerlijk op schoot op een zacht dekentje en at braaf alle rijst op die hem gevoerd werd.

We (en in het bijzonder Blacky) hopen hen en andere bewoners van Raffy nog vaak te mogen zien in de Buurttuin!

Dit soort momenten kunnen niet ontstaan zonder enthousiaste gastheren en gastvrouwen die de Buurttuin openen. Wij zoeken nog mensen om te helpen onze tuin open te houden. Het hoeft niet veel tijd te kosten. Een keer per maand een middag of avond is al voldoende en je krijgt er een hoop voor terug. Heb je interesse? Stuur ons dan een berichtje. We geven je graag meer informatie.