Dinsdag 18 maart kregen we groen licht van de Woningbouwverenigingen: we kunnen starten met het landbouw-klaar maken van de grond! Het terrein wordt zo snel mogelijk omgeploegd en voorzien van gezonde, zwarte aarde.

<voeg vreugdedansje toe>

Wij zijn natuurlijk hartstikke blij met dit nieuws. Om het momentum terug te krijgen gaan we meteen van start. Zaterdag 22 maart, NL Doet, zouden we starten met de opbouw van de buurttuin. Dat hadden wij afgezegd omdat toestemming van de woningbouwverenigingen op zich liet wachten. Nu laten we dit in afgeslankte vorm toch doorgaan.

Wie kan en wil: zaterdag 22 maart vanaf 10:30 ben je welkom bij het terrein op de Bernard de Wildestraat. We maken het stuk zoveel mogelijk vrij van rommel en grote stenen. Wij zorgen voor gereedschap, vuilniszakken en natuurlijk eten en drinken.

Drie hoeraatjes voor de intratuin!

Banner_Outlook (3)De Intratuin sponsort de handschoenen en kruiwagens. En dat nadat zij ook al stekgrond gedoneerd hadden zodat we alvast voor kunnen zaaien. Toffe jongens, daar bij Intratuin![divider_flat]

buurttuin stekavond

hergebruik eierdoosje met zaadjes

[divider_flat]Kom je ook? Stuur dan even een e-mail naar de buurttuin. Als we weten hoeveel mensen komen helpen, weten we hoeveel eten en drinken we in moeten slaan.