Over de grens

Nee, we gaan niet echt internationaal. Een aantal deelnemers van de tuin ging mee naar de slotconferentie van het DNA project. Deprived Neighborhood Approach. In het kort: het is een werkgroep bestaande uit deelnemers uit verschillende steden die in Europees verband samenwerkt om achterstandwijken te verbeteren.  

Vorig jaar, op 3 december, wonnen wij € 5000,- van DNA om van onze tuin iets moois te maken en vorige week was de presentatie van ons project. Ik had de eer om voor 200 mensen een praatje te mogen. Dat ik deze nieuwsbrief schrijft geeft aan dat ik niet bezweken ben aan de zenuwen maar het scheelde niet veel ;-)

fotoHet bewijs dat ik niet flauwviel ;-) Dankzij de prachtige prezi van Miriam en de kundige bediening van de laptop van Petra ;-) kon ik een goed verhaal houden.[divider_flat]

Pizza-oven


foto 2foto 1[divider_flat]Hij staat er, hoor. De pizza oven! En voorzichtig stoken we hem op. Dat moet geleidelijk gaan, elke keer een groter vuurtje. 

Speeltoestellen besteld

Inmiddels zijn er enkele klimtoestellen voor de kinderen besteld. Deze hebben een levertijd van tien weken dus we moeten nog een paar weken wachten voor we ze kunnen installeren. We werken hard aan het aanboren van nieuwe fondsen om de speeltuin te realiseren. Wil je meehelpen? Graag! Neem even contact op via info@buurttuinbreda.nl

Heb je interesse?

Wat denk je, verse groenten, lekker buiten spelen, elke week of om de week een frisse neus en gezellig buiten zijn? De buurttuin heeft nog plek voor deelnemers. Bij interesse, stuur ons een berichtje.

Deelname is gratis, maar we vragen wel inzet. Dus 1 keer per maand geef je je op voor een tuindienst (3 uurtjes). Dan ben je aanwezig zodat we ook bezoekers kunnen ontvangen. De rest van de tijd vul je zelf in aan de hand van jouw mogelijkheden.

Vind je dit artikel nuttig? Of denk je dat iemand anders er iets aan heeft, deel het dan gerust!

[hr][twitter][fbshare type=”button_count” float=”none”]Share[/fbshare]