De Buurttuin wordt gedragen door onbetaalde vrijwilligers uit Breda en omgeving. We streven er naar een mooie, groene plek te maken waar wijkbewoners elkaar kunnen ontmoeten en samenwerken. Hierbij worden wij ondersteund door Breda Actief, Gemeente Breda en Bredase Betrokken Ondernemers.

Daarnaast zijn wij zijn heel erg blij met de ondersteuning die wij ontvangen van bedrijven uit de omgeving.

Onze Sponsors en partners:

Sprangers Bouwbedrijf

Sprangers leverde ons geheel gratis twee gekoppelde portocabins voor ons kantinegebouwtje, die ook gratis geplaatst werden. Wij zijn er heel blij mee!

Betrokken Ondernemers Breda

De Betrokken Ondernemers legden het contact met Sprangers Bouwbedrijf voor het leveren van de portocabins, waarvoor veel dank!

Tools2Work

Tools2Work (voorheen de Derde Wereldwerkplaats in Teteringen) heeft de buurttuin al meermalen voorzien van gerepareerde gereedschappen voor kleine prijsjes.

Vreeken’s Zaden

De moestuin is in 2016 en 2017 voorzien van biologische zaden, met veel dank voor de bijdrage van Vreeken zelf!

Brandweer Midden en West Brabant

De brandweer heeft een dag keihard gewerkt en voor ons verschillende meubelen, plantenbakken en een pergola gebouwd.

Rabo Coöperatiefonds

Een bijdrage in de kas van het Rabo Coöperatiefonds zorgt er voor dat wij dit jaar de komkommers en tomaten in een beschermde omgeving kunnen kweken. De kas wordt voorzien van brede schuifdeuren, zodat deze ook goed toegankelijk is voor rolstoelen en wandelwagens.

Grez de Mahie

Dankzij de bijdrage van Grez de Mahie hebben wij een grotere kas kunnen aanschaffen dan oorspronkelijk begroot. Hierdoor is er meer ruimte, zodat we deze goed rolstoeltoegankelijk kunnen maken.

Maria Mediatrix

Dankzij de donatie van Maria Mediatrix hebben wij een begaanbaar pad, hoge plantenbakken en een terras kunnen maken in onze buurttuin.

Biggelaar verf en wand

Dankzij Biggelaar Verf en Wand staan de hoge bloembakken en de container mooi in de verf.

Intratuin Breda

De Intratuin heeft ons verschillende kruiden en fruitbomen gedoneerd. Hierdoor hebben wij nu een prachtige kruidentuin en het eerste fruit al kunnen oogsten.